sunnuntai 21. toukokuuta 2017

Nice, nice, Nice Cream - pikainen mango-banaanipehmis

Parhaimmillaan kesäruoka on raikasta ja herkullista, mutta myös nopeaa valmistaa. Juuri nyt itselläni (niin kuin varmasti kaikilla muillakin) on niin kiire nauttia näistä ensimmäisistä lämpimistä arinkopäivistä, etten millään malta muuta kuin pyörähtää keittiössä kokkauspuuhissa.

Auringonsäteiden myötä mieleni alkoi heti tehdä jäätelöä ja meillä syötiinkin tänään jo aamiaisella tätä ihanaista mango-banaanijäätelöä...

Itselläni on aina jäisiä, paloiteltuja banaaneja sekä muita hedelmiä ja marjoja pakastimessa ja kookosmaitoa jääkaapissa,  joten tällaiset nice cream -jädet valmistuvat hetkessä jäätelönhimon iskiessä: ei muuta kuin ainakset blenderiin ja surauttaen sileäksi. Sitten vain hyvisjäde kouraan ja ulos aurinkoon!




















Mango -nice cream (kahdelle)

2 pakastettua banaania paloiteltuina
200 g pakastettuja mangon paloja
1 tlk jääkaapissa jäädytettyä kookosmaitoa, käytä tähän vain paksu kermainen osa
1/2 tl vaniljajauhetta
(halutessasi 1 rkl vaahterasiirappia tai muuta makeuttajaa)

Laita koosmaidon paksu kermainen osa (käytä loppu myöhemmin esim. smoothieen) ja muut ainekset blenderiin. Aja tasaiseksi. Tarkista maku ja lisää halutessasi makeutusta. Jaa mango-banaanipehmis kulhoihin ja nauti!

Ei kommentteja: